Chestionar despre alegerea locuinței

1. Mai jos sunt 12 tipuri de clădiri de locuit. Pe care v-ar plăcea să o vedeti mai des la dumneavoastră în localitate? Puteți alege una sau două din cele de mai jos (click/tap pe poză pentru selecție/deselecție preferință):

2. Dacă v-ați putea permite oricare dintre variantele de locuințe de mai jos, pe care ați alege-o dumneavoastră pentru a vă stabili locuința principală? (click/tap pe poză pentru selecție/deselecție preferință)

3. Dacă ați cumpăra oricare dintre variantele de locuințe de mai jos, care dintre ele credeți că o să valoreze mai mult în următorii 25-30 de ani?(click/tap pe poză pentru selecție/deselecție preferință)

4. Care credeți că ar fi tipul de locuință preferat de către vecinii dumneavoastră, dintre cele 12 exemple?(click/tap pe poză pentru selecție/deselecție preferință)

5. Care dintre cele 12 imobile descrie cel mai bine locuința în care v-ați petrecut dumneavoastră majoritatea timpului în ultimii 10 ani? (click/tap pe poză pentru selecție/deselecție preferință)

6. Sunt
7. Vârsta
8. Unde locuiți în majoritatea timpului?
9. Sunteți implicat direct în industria construcțiilor, materialelor de construcții, proiectarea sau vânzarea locuințelor?Deselect Answer
10. Atunci când vă imaginați o locuință în care ați dori să vă mutați, care ar fi primele 5 criterii de alegere la care vă gândiți, dintre următoarele?

11. Care sunt principalele 3 obstacole care știți că apar în construirea/cumpărarea unei locuinte?